Електрогриль Blaupunkt GRT301
SKU
AGDBLAGRE0002
В наявності
Акційна ціна 39,47 EUR Акційна ціна 1 663 UAH
Ціна 42,90 EUR Ціна 1 807 UAH

Літо складно уявити без барбекю, оскільки це дуже популярний спосіб приготування страв. Це також чудова можливість зустрітися з сім'єю та друзями. Але навіщо обмежуватися приготуванням барбекю лише у літні місяці? З електричним грилем Blaupunkt GRT301 ви можете готувати навіть узимку.

Модель Blaupunkt GRT301 має велику прямокутну знімну нагрівальну пластину 45 см x 30 см і два типи поверхонь - гофровану та плоску. Така велика поверхня нагрівання дозволяє готувати велику кількість м'яса відразу або з іншою їжею, наприклад, зі смаженими овочами.

Нагрівальна пластина покрита спеціально розробленим шаром антипригарного матеріалу, що не містить PFOA (перфтороктанова кислота). Завдяки цьому покриттю ви можете бути впевнені, що приготовлені на грилі продукти будуть приготовані рівномірно і ви зможете перевернути їх, щоб приготувати з кожного боку.

Страви, виготовлені на електричному грилі, ідеально підходять для любителів здорового харчування. Завдяки частково рифленій пластині та антипригарній поверхні нагрівання можна готувати на грилі з мінімумом жиру, що знижує калорійність страви. Надлишки жиру зливаються через краплинний отвір збоку нагрівальної пластини у спеціальний піддон під пристроєм.

Також варто пам'ятати, що страви, приготовані на електричному грилі, на відміну від вугільного, мають менше шкідливих смолистих речовин. Таким чином, гриль Blaupunkt GRT301 – ідеальний помічник для здорового харчування!