Хлібопічка Adler AD 6019
SKU
AGDADLCHL0001
В наявності
Акційна ціна 77,32 EUR Акційна ціна 3 257 UAH
Ціна 84,04 EUR Ціна 3 540 UAH

Хлібопічка Adler AD 6019 – ваша альтернатива хлібу, доступному у магазинах. Якщо вам не вистачає смаку справжнього хліба або ви хочете, щоб він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів, ви можете з комфортом спекти його вдома.

При використанні хлібопічки AD 6019 можна вибрати один з 15 режимів приготування тіста та випічки. Чи плануєте ви спекти буханець цільнозернового хліба, приготувати смачний мармелад або легкий французький хліб, ви щоразу виявите, що це не створює проблем. Насолоджуйтесь смаком свіжоспечених продуктів, в яких ви самі вирішуєте, які інгредієнти підуть на стіл вашої родини.

Хлібопічка оснащена двома мішалками, що забезпечує ідеальне змішування інгредієнтів. Ви можете вибрати розмір хліба (від 1000 до 1500 г) та колір скоринки, тобто. ступінь підрум'янювання хліба. Знімна форма, з антипригарним покриттям, що полегшує вилучення вже випеченого хліба. Додаткові функції, такі як підтримання температури або відкладення старту, дозволяють контролювати процес випічки. У кришці є віконечко, через яке можна спостерігати за процесом випічки. Хлібопічка має РК-дисплей і кнопки в доступному місці, що робить використання цього пристрою дійсно інтуїтивно зрозумілим.

Цілих 15 програм для випікання хліба та приготування інших продуктів.
Великою перевагою даної моделі хлібопічки є велика кількість програм, які можна використати. Користувач може налаштувати тип хліба, спосіб його приготування та час випікання відповідно до своїх уподобань. Ми можемо вибрати з таких програм: основна (випікання традиційного хліба), французька (легкий хліб), цільнозернова (на житньому або цільнозерновому борошні), солодка (хліб з добавками, наприклад, родзинками або шоколадом), молочно-масляна (хала, булочки) , безглютеновий (хліб з рисового борошна, батату, кукурудзяного або вівсяного борошна), надшвидкий (скорочує час етапу приготування), заміс тесту (тісто з газуванням або розпушувачем), заміс (постановка час самостійно), заміс тесту (без випічки тісто можна використовувати приготування рулетів або піци), тісто для пасти, заквашування йогурту, приготування варення (варіння варення), випічка (додаткова випічка) та домашнє (ручне регулювання кожного етапу приготування хліба).